Horsenalitys

Horsenalitys

Här kommer lite charts, både gamla och nyare på pojkarna

Börjar med den enda jag gjort på Oliver

Sedan nyaste på Baldur och därefter den äldre, kul att se förändringen…

Och så Skuggi, det blev bara en på honom, vet inte om den blev så korrekt, det var svårt i början, visste inte hur man skulle göra..

3 svar på ”Horsenalitys

  1. Minna: har mailat dig
    Åsa: Jodu, nu när man slipper livet på gården börjar man få tid till sina egna hästar 😀 Men har du blivit så gammal och blind redan? 😉 Kanske ska ta med mig ett par glasögon istället? 😉

  2. Hejsan! 🙂 Vad kul att du hittade till min och Gallardos blogg! Visst är jag PNH:are, men jag följer det inte till hundra procent utan jag tar ut sånt som jag tycker är bra och blandar med andra Nh-metoder. Jag tycker att filmerna som finns på parelli.com är väldigt lärorika och dvd:erna som jag får hemskickade brukar jag skicka runt bland kompisar som är hästintresserade. Man måste ju sprida kunskapen 😉

    Ang. Horsol så har jag slutat använda det eftersom det är alldeles för starkt för Gallardo. Han blir jätteöm i hårbotten även om man bara använder det ibland, så jag har gått över helt till PROB produkterna och det verkar funka fint. Nu är det ju juli och han har fortfarande mycket man kvar, så jag hoppas på det bästa!
    Har provat med exemtäcke och det är samma med det. Han kliar igenom och friktionen från täcket gör skada på manen och svansen. Det trillar av massvis med hår!

    Har du nån mail som man kan nå dig på så kan man skriva lite mer? 🙂
    Du kan nå mig på minnalainen@hotmail.com

    Ha det gott!

  3. Trodde väl aldrig det skulle vara något skrivet på den här bloggen =). Har suttit på balkongen och kollat in hästlivet!
    Du med min syn och mina glasögon får du nog ta med pappren hit så jag kan titta på dem i naturlig storlek. Jag kan inte alla bluttar i huvudet =D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *