Gos och mys

Gos och mys

2008-03-14:

Igår kväll kom vi hem sent och jag gick direkt ut till hästarna. Richard stannade inne och försökte vårda sin förkylning lite.

Vi har några kvällar i rad haft lösdriften helöppen under uppsikt, för att kolla att inte småttingarna blir trängda där inne. Det har gått jättebra, så även igår.

Jag märker att Skuggi nu faktiskt tagit på sig ledarrollen och uppfostrar nu både småttingarna och Baldur. Jag undrar om inte Skuggi har satt Oliver högre i rang än Baldur nu faktiskt.. lite kul att se är det, hur de grejar på.
De umgås iaf utan problem i lösdriften, även om det är mat där.

Jag drog med mig skottkärran in i lösdriften och kom då på att jag inte vet om Sokki varit med om något sånt förut… Han reagerade iaf inte alls, han såg väl att de andra inte brydde sig. Vid något tillfälle stod han helt ivägen när jag mockade, så då sträckte jag mig över honom för att tömma grepen. Det var visst inge farligt det heller. (sedan pratade jag med Richard och då sa han att han ju mockat sådär tidigare i veckan, men då hade det inte varit några reaktioner heller.)
Det är verkligen härligt att de är så orädda.

Vid något tillfälle blev Baldur rädd utomhus och kom inkutande i lösdriften. Blev lite rörigt, men istället för att skälla på dem gav jag bara Skuggi en svärmorsblick ”gå ut härifrån och ta ungarna med dig!”.
Och då gjorde han det! smiley
Ganska coolt, åssa vart det inte jag som ”jagade” ut dem, utan Skuggi. Mycket trevligt att jag börjat få så bra kontakt med honom smiley

Utanför hörde jag att Skuggi vallade omkring de andra en del, och precis när jag var klar med mockningen och ville ha in småttingarna, så tänkte jag: ”nu kunde du väl komma in med ungarna igen”
Och då kom han med dem! smiley
Hehe, cool slump… Ja, så då var det bara att gå före Oliver in så hängde Sokki på som vanligt. Dock såg jag på dem att de helst inte vill bli ingstängda sådär nu. I början syntes det att det var skönt att vara ifred, men nu börjar de längta till de stora.
De fick iaf en massa mat och jag gick igenom alla fyra. Skuggis ben är fortfarande ganska svullet, ska se om jag kan börja rida honom i helgen. Annars är de hela och fina.
Oliver blev helt glansig i ögonen när jag krafsade igenom honom med naglarna, han slutade äta och la mulen mot min kind och stod bara med halvslutna ögon och njöööt! smiley Härliga gullgubben!
Jag fick ta på honom överallt, har hittills inte velat peta på intimställen innan det känts som att vi känner varann. Nu kliade jag överallt, konstaterade att han fortfarande har bara en kula, men jisses smiley inte kan det få plats en till sån där mellan småbena? smiley hehe..jaja allt var bara fint med Sokki också, men han är i akut behov av en kratta i pälsen. Ska ta mig en stund med honom ikväll så han är fin till på söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *